Over ons

DBS Tyrewolesale is een bandengroothandel gevestigd in Hoogvliet, Nederland. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en met ons brede aanbod van bijna alle A- en B-merken voor truck- en trailerbanden, grondverzet- en landbouwbanden, behoren we tot één van de grootste van Europa.

DBS is actief in het Rotterdamse havengebied. De Rotterdamse haven is Europa’s grootste haven en industrieel complex. We begrijpen de uitdagingen in deze markt als geen ander en bieden duurzame oplossingen op het gebied van banden.

DBS Tyrewholesale heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van de internationale distributie van banden. Hoge kwaliteit banden zijn essentieel voor ieder type voertuig, in iedere maatvoering. DBS Tyrewholesale begrijpt dit en daarom voldoen al onze banden aan de hoogste voorwaarden en eisen vanuit de Transportbranche.

Wij staan voor maatwerk, geen klant is hetzelfde. Maatwerk kan erg complex zijn, dat weten wij, dat weet u. Het gaat niet alleen om het type band, maar ook om nauwkeurig en gedetailleerd advies. Wij luisteren naar uw wens en brengen daar het meest passende advies op uit. Daar verwerken wij alle benodigde ‘ingrediënten’ in. Het merk en type band, prijs, kwaliteit, grip, brandstofverbruik en levensduur.

Michelin
Loods

Logistiek en levering

De logistieke afhandeling vindt plaats vanuit ons magazijn/opslag. De bestellingen die we ontvangen worden binnen 48 uur bij onze klanten in de Benelux afgeleverd. We kunnen dit bereiken mede door onze samenwerking met betrouwbare vervoerders.

Het verkoopteam DBS Tyrewholesale houdt zich bezig met klanten in binnen- en buitenland. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners die bereid zijn om met ons mee te doen en die met ons mee willen groeien. DBS Tyrewholesale is een groothandel, dat staat voor vastberadenheid en de wil om te groeien in alle segmenten.

We hebben meer dan 30 jaar ervaring. En met ons enorme aanbod van meer dan 10.000 artikelen van bijna alle A- en B-merken voor truck en trailer, grondverzet en landbouw, behoren we tot de top van Europa.

Wij leveren snel, omdat wij de noodzaak begrijpen – in de Benelux en Duitsland binnen 1-2 werkdagen en daarbuiten binnen 2-3 werkdagen. Buiten de EU kunt u aanvragen. Wij leveren uw banden naar de locatie, die u wenst.

Ons aanbod in de webshop is actueel en compleet. Om online te kunnen bestellen is het noodzakelijk dat u zich registreert. Heeft u dit al gedaan? Dan hoeft u slechts in te loggen. Wilt u meer informatie betreft de bestelprocedure of onze werkwijze? Stuur gerust een e-mail naar info@dbs-tyrewholesale.com. Wilt u meer weten wat DBS Tyrewholesale als bandenspecialist voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.